L'aigua i l'esfera es complementen...

Bé, de fet aquest Bloc s'ha convertit en un distribuidor de diversos llocs. Alguns són meus, d'altres m'interessen per alguna raó. Hi ha blocs sobre diversos temes.


20.5.08

Gràcies pels vostres comentaris!!!!

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep Carme, endavant

Caldria, potser, alguns comentàris de llibres.

En relació al llibre d'En Paul Auster, la Trilogia de Nova York, fa pocs dies que l'he llegit, i l'he trobat un llibre amb molta força, evidenment molt de l'estil Auster, amb aquell punt d'absurd, però més suau i matissat que el llibre, que també referencíes d'ell, L'Oracle.
També comentar que la sequència de fotos del mar a Calafell amb els tons metàl·lics de la tempesta i la música estan molt ben aconseguits. Ah, i el llibre d'En Krakauer, impressionant, malgrat la tristesa que destil·la.
Endevant amb aquest bloc!
Ricard

jordi c. ha dit...

Hola Carme, espero veure noves històries al teu blog, potser al tornar de viatge?
Et passo el que estem fet amb la Sara, espero que li serveixi per llençar-se en anglés. Coneixes algun projecte de blogs fets per nens? miraria de posar-la en contacte amb altres nanos de la seva edat.

Bones vacances, Jordi

jordi c. ha dit...

http://www.amiguesdescola.blogspot.com/

ops, faltava això

Carme ha dit...

Gràcies, Jordi! Ja he mirat el bloc de la Sara, és molt bona idea, espero que altres companys s'apuntin al tema. Ja miraré si hi ha alguna cosa per nens. Bones vacances.

Anònim ha dit...

noieta, quin bloc més complert
participarem per fer-lo viu, actiu i divertit.
suggeritment: i enllaços musicals ? com per exemple la darrera actuació de Dianne Krall a Perelada. Ho intentarè fer-ho jo, peró... cap garantia de fer-ho visible.
Àngels

jordi c. ha dit...

Hola Carme, posats a donar "vidilla" al bloc, un comentari sobre literatura.

També llegeixo Coetzee, m' agrada, em deprimeix, les seves noveles et deixen una emprenta que a voltes et corseca per dins, fins hi tot dius: "no en llegiré cap més, vull una mica d' optimisme"... a la fi sempre hi tornes, et trobes a la biblioteca buscant-ne un altre.

Jordi

Carme ha dit...

És veritat, a mi aquest llibre me'l va deixar un amic i vam estar fent el "fòrum" de com n'arriba a ser de dur i de com els esdeveniments modifiquen les actituds fins a extrems impensables. Sí que és veritat, que vaig pensar "un altre llibre trist", però no em vaig plantejar de deixar-ne de llegir. Carme

Anònim ha dit...

jojojojo em sembla que és el primer cop que me'l miro bé aquest blog teu... jaja! està bé, està bé!aviam si hi penges fotos del viatge!

i va, faré una aportació, qui tingui un minut que es posi al youtube i busqui REGINA SPEKTOR, fa una música molt, molt maca :)

Laura

Carme ha dit...

Gràcies Laura. Ara he afegit un espai per música i també hi he posat un enllaç amb la teva recomanació perquè trobo que tens raó en què és molt xulo.

jordi c. ha dit...

Hola Carme, ja he vist algunes fotos del viatge per Polònia, merci pels regals.
El que m'ha costat més és fer-lis entendre que heu anant de vacances a Polònia, no feien més que riure pensant que havieu vist els còmics de TV3.
Bona tornada i fins aviat
jordi
(ja escoltaré això de la Regina Spektor, el nom sembla una fusió de goigs a la Mare de Déu de Núria barrejat amb música chill out)

jordi c. ha dit...

Una recomanació:

http://www.rodamots.com/inici.asp

Carme ha dit...

Ei, Jordi!! M'encanten els teus comentaris!! I m'he fet un fart de riure imaginant-me les nenes trencant-se el pit imaginant-nos de viatge al programa de la tele!!! Són genials!!!

Carme ha dit...

Si voleu veure alguna fotografia de les vacances aneu a "viatges i viatgers"...

Maribel Gacia ha dit...

Maco Maco!!!!!!!!! soc la Mabel

Sara C. ha dit...

Hola Carme, et passo aquest joc que fem servir a l' escola

http://www.professorgarfield.com/pgf_home.html

SARA

Carme ha dit...

Ei, Mabel, te'n fots o què? Ja veus en què passo l'estona!!! i després diran que els mestres no treballem!! Petons!!

jordi c. ha dit...

Hola carme, mirat aquest blog

http://diccionariafectiu.blogspot.com/

és una iniciativa molt interessant, pots participar-hi enviant alguna paraula definida des d'els teus sentiments

jordi

sergi parés ha dit...

hola carme!
Soc en sergi de 6éA. he vist el teu bloc. Bé... petons!

Carme ha dit...

Ei, Sergi!! gràcies!!

Carme ha dit...

Moltes gràcies, Jordi, el diccionari és realment fantàstic!! Hi ha gent que té unes idees brillants!!

Anònim ha dit...

Bon Nadal Carme

Carme ha dit...

Moltes gràcies, qui siguis... ets l'Ana? Muà!!

Anònim ha dit...

Jo fotrem¡¡¡¡¡ nooo ho dic en serio es maco, pero no tenia gaire temps per fer comentaris, bueno ara tamapoc que soc a la feina, pero com que no tinc masa...

En un altre categoria, he trobat un enllaç de llibres pop up, tambè molt xulo, per si hi ha algun capritxos:
http://librospopup.blogspot.com/search/label/Harry%20Potter


Petons

Carme ha dit...

Gràcies Mabel, ja he posat el link dels llibrs pop-up, realment són xulíssims. A més al blog principal fins i tot expliquen com fer-ne un o una cosa petita, com ara una postal.

Carme ha dit...

Si esteu interessats a saber alguna cosa sobre un llarg viatge pel món, podeu visitar l'enllaç "Totperviure". És el bloc que han fet uns coneguts que encara volten... després de vuit mesos o més... Sí que tinc enveja, i què?!

Carme ha dit...

Si és que us el mireu, en faré un sobre la meva estada a Washington... el que passa és que no estic massa segura de què s'ho miri algú més... i és temps...

Anònim ha dit...

Ep Carme!
Cal que t'animís i continuís el bloc des de Washington. Pots començat enviant enllaços a la pàgina web que et vaig enviar de DC, i també alguna de maca sobre el Shenandoah. I afegir comentaris de llibres! Petons des de l'altre banda del pèlag d'aigua.
Ricard

olivellazeng ha dit...

Ep Carme!

Veig que no t'has animat a continuar el teu bloc des de Washington. a veure sí ens dones una sorpresa. Ara he acabat de llegir un llibre sobre Àfrica que impressiona, el recomano molt és d'En Ryszard Kapu´sci´nski. És una crònica viva, trista i patètica de l'Àfrica actual.
Després d'estudiar a la Universitat de Varsòvia i llicenciar-se en història i art, va decidir dedicar-se al periodisme, entrant a formar part de l'agència de premsa estatal polonesa amb la qual va viatjar arreu del món com a corresponsal de guerra, visitant les revolucions ocorregudes a Amèrica, Àfrica, Àsia i Europa. Al seu retorn a Polònia decidí denunciar el colonialisme europeu a l'Àfrica, cosa que el catapultà a l'èxit. En la seva faceta periodística ha col·laborat amb les prestigioses revistes i diaris Time, The New York Times i Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Des de 1962 ha compaginat les seves col·laboracions periodístiques amb l'activitat literària, alternant el seus escrits en llengua anglesa i llengua polonesa, i centrant els seus llibres en països i gent exòtica.
Aquest darrer llibre ara llegit és Eben, i un altre gran llibre que em va agradar d'ell, és viatges amb Heròdot.
Salut!

olivellazeng ha dit...

Dos llibres interessants, el primer "Kim" de Rudyard Kipling, ambientat en l'India colònial anglesa. En Kipling l'autor conegut pel "Llibre de la Selva", ens fa recorre la India de la mà d'un vailet y un monjo tibetà. La India milenaria vista amb els ulls d'un home del segle IXX.
El segon llibre, encara l'estic llegint "Alló que el vent s'endugué", retrat de l'Amèrica terratinent i sudista, les plantacions i l'esclavatge, amb l'esclat de la guerra de Secessió, i les relacions de la família O'hara amb la Georgia de fa 150 anys

Carme ha dit...

D'allò que el Vent s'endugué, he vist la pel·li... Potser algun dia llegiré el llibre. El KIM ja me'l llegiré, però per ara tinc cua....

olivellazeng ha dit...

Perque tothom en pugui gaudir també t'envio aquest enllaç, de fet d'aqui en podeu trobar d'altres. Potser caldria visionar aquesta pelicul·la

olivellazeng ha dit...

T'envio l'enllaç a una pàgina que em sembla força interessant, i més ara que ets als USA. Jo ja fa temps que la seguiexo. En aquest cas, a més, hi surten llocs del Maine i NH que ara coneixem. Bona nit
http://viewlinerltd.blogspot.com/2010_07_01_archive.html

Carme ha dit...

Molt xulo. Ja hi he posat l'enllaç.

olivellazeng ha dit...

L’última nit a Twisted River

Llibre molt recomanable, dur; però un repàs de la vida americana, a més, alguns dels llocs ara més ó menys els coneixem.
Amb L’última nit a Twisted River, l’autor recorre 50 anys de vida als Estats Units. A l’any 1954, la vida a la serradora d’una explotació forestal a nord de New Hampshire no resulta fàcil i les desgràcies estan a l’ordre del dia. Una nit, Dominic Baciagalupo, el cuiner de la serradora, i el seu fill Danny, de dotze anys, es veuen obligats a abandonar precipitadament el lloc, en un accident de conseqüències tràgiques per tots.

Inicien llavors una extenuant fugida, primer fins Boston, després fins Vermont i Iowa, i finalment fins Canadà. A cada ciutat a la que arribin, pare i fill es veuran obligats a adaptar-se a les costums i persones del lloc, a inventar-se una nova identitat … Peripècia rere peripècia, ens submergeix en la vida nord-americana de les últimes cinc dècades del segle